گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر زائران اعزامی به اربعین است نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط تأکید دبیرکل سازمان ملل بر آتش‌بس بی‌قیدوشرط به‌عنوان اولین گام صلح در اوکراین رسانه‌های آمریکایی: در دیدار پوتین و ترامپ توافقی درباره اوکراین حاصل نشد سازمان ملل: یک‌هزار و ۷۶۰ فلسطینی در صف غذا به شهادت رسیده‌اند پایان مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا |پوتین: مذاکرات در فضایی مثبت برگزار شد | ترامپ: برخی مسائل حل نشده‌، اما پیشرفت‌هایی داشتیم نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم
سرخط خبرها

بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم

  • کد خبر: ۳۳۳۳۵۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم
رییس اقلیم کردستان عراق با بیان این که «عراق می‌تواند در آینده منطقه نقش مهمی را ایفا کند» تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد اقلیم کردستان عراق یک خطر برای همسایگان‌مان، به‌خصوص ایران محسوب شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «نچیروان بارزانی» بعد از ظهر یکشنبه در مجمع گفت‌و‌گو‌های تهران تصریح کرد: «از دکتر ظریف برای سفر به اقلیم کردستان عراق دعوت کردم. انشاءالله تشریف خواهند آورد.»

او با اشاره به سفر اخیر مقامات ایران به اقلیم کردستان عراق افزود: «جلسه سطح بالای بسیار خوبی برگزار شد. سنت گفت‌و‌گو در منطقه ما، یک سنت بسیار قدیمی است.»

بارزانی در پاسخ به سوالی درباره چشم انداز آینده عراق براساس تحولات کنونی در منطقه تصریح کرد: عراق در منطقه کشور مهمی است. عراق می‌تواند در آینده منطقه نقش مهمی را ایفا کند. عراق درحال عبور از یک مرحله و ورود به یک مقطع تازه سیاسی است.

او افزود: در چند روز گذشته، در بغداد میزبان اجلاس سران کشور‌های عربی بودیم. با توجه به وضعیت منطقه، این کنفرانس، بسیار موفقیت آمیز بود.

بارزانی با اشاره به نزدیکی ایران و عراق تصریح کرد: ما پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و سیاسی گسترده‌ای با ایران داریم. در جنگ علیه داعش نیز ایران اولین کشوری بود که به عراق کمک کرد. شهید سلیمانی یکی از اولین افرادی بود که در جنگ علیه داعش به عراق کمک کرد.

او افزود: ما شاهد گسترش روابط ایران و عراق در همه حوزه‌ها و شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی هستیم.

بارزانی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر سفر رییس جمهور ایران به اقلیم کردستان و شکل‌گیری مرحله تازه‌ای بین اقلیم کردستان عراق و ایران افزود: پیش از رییس‌جمهور شدن آقای پزشکیان، در سفرم به تهران در گفت‌و‌گو با شهید رییسی و رهبر معظم جمهوری اسلامی مسایل بسیاری را بررسی کردیم و نقطه عطفی بود.

او افزود: آقای پزشکیان اولین مقصد سفر خارجی خود را اقلیم کردستان عراق و عراق معرفی کردند. هنگام تشریف آوردن آقای پزشکیان به اربیل و بغداد، ایشان به زبان کردی صحبت کردند، بعد از سفر ایشان شاهد پیشرفت در تمام سطوح روابط هستیم.

بارزانی تصریح کرد: نشست اقتصادی آتی در سنندج، یکی از دستاورد‌های سفر آقای پزشکیان بود. ایشان روی اتحاد و همکاری کشور‌های منطقه تأکید دارند و اکنون شاهد آن هستیم. روابط ایران با اقلیم کردستان عراق و عراق در حال گسترش است.

رییس اقلیم کردستان عراق در پاسخ به سوالی درباره انحلال پ. ک. ک و ملاحظات امنیتی جمهوری اسلامی ایران در برابر این گروه افزود: ما یک مکانیزمی را بین تهران، اربیل و بغداد تعریف کردیم. اجازه نخواهیم داد اقلیم کردستان عراق یک خطر برای همسایگانمان، به‌خصوص ایران محسوب شود.

او تصریح کرد: شاهد آن هستیم که در حوزه امنیتی نیز درحال پیشرفت هستیم. اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود. اقلیم از مسئله انحلال پ ک ک حمایت می‌کند. مسیله کردستان را نمی‌توان از راه خشونت آمیز حل کرد. ترکیه آمادگی خود را اعلام کرده. طرفین اراده جدی خود را در روند جاری اعلام کرده‌اند. ما نیز آمادگی خود برای کمک به این روند را اعلام کرده‌ایم.

بارزانی همچنین گفت: موضوع کردستان از راه خشونت قابل حل نخواهد بود.

او در پاسخ به سوالی درباره جذابیت‌های ایران تصریح کرد: ایران کشوری است که ما را به‌عنوان شهروندان خود پذیرفته است. خاطرات ما در ایران ماندگار است. هرگاه به ایران سفر می‌کنم، علاقه دارم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->